Skip to main content

بیماری شدید پوستی خانم ویکی تسای و راههای رفع این عارضه، در نهایت به راه اندازی کسب و کار موفق او در حوزه محصولات مراقبت از پوست ختم می شود.

ظهور یک محصول جدید معمولاً با یک ایده شروع می شود. ایده ای که از حل یک مسئله یا رفع کردن یک نیاز به ذهن یکی رسیده است. در برخی مواقع نیز شخص تنها به دنبال راهی است که درد خود را دوا کند. این اتفاق برای ویکی تسای می افتد. خانمی که در درمان ضایعات پوستی شدیدش در ناحیه صورت با روشهای مدرن و کلینیکی ناموفق است. اما برخورد اتفاقی به روش سنتی مراقبت از پوست در کشور ژاپن که توسط هنرمندان گیشا مورد استفاده قرار می گیرد، اوضاع پوست صورتش را در مدت زمان بسیار کوتاه دگرگون می کند. روش مورد استفاده ویکی و موادی با ریشه ای طبیعی و غذایی که در این راه استفاده می کند، در نهایت به خلق یکی از برندهای خوشنام بهداشت و مراقبت از پوست با نام تاچا (TATCHA) می انجامد.

داستان با حملات انتحاری 11 سپتامبر سال 2003 القاعده به برجهای تجارت جهانی شروع می شود. این اتفاق، نه تنها ویکی و همسرش اریک را که در یکی از برجها مشغول به کار بودند از کار بیکار می کند، بلکه اتفاقات سریالی نامیمون را در زندگی هر دو رقم می زند. بیماری خود ایمنی اریک و همچنین مشکلات عدیده مالی از جمله این اتفاقات است.

ویکی برای مبارزه با مشکلات مالی دست به کارها و فعالیتهای زیادی می زند. او که سابقه کار در فروشگاه آرایشی بهداشتی نقلی پدرش را دارد و با مواد و محصولات مراقبت از پوست آشناست مدتی استخدام شرکتی فعال در این حوزه می شود. پوزیشن شغلی ویکی ایجاب می کند تا کیفیت محصولات و کرمهای مختلف پوستی موجود در بازار را رصد کند و در صورت نیاز آنها را به روی پوست صورت خود آزمایش کند. استفاده از محصولات مختلف در مدت زمان کوتاه نتیجه ناخوشآیند بعدی را در زندگی این دو رقم می زند و آن بیماری شدید پوستی در صورت ویکی به نام درماتیتیس (Dermatitis) است.

توالی این اتفاقات ناگوار باعث استیصال ویکی و اریک می شود. سیر درمانی اریک را متوقف می کنند و زندگی را در حالت Auto Pilot قرار می دهند. از آنجا که ویکی به دلیل بارداری امکان استفاده مواد شیمیایی را به روی پوست صورتش ندارد به دنبال مواد سنتی و طبیعی است. از آنجا که در سفرهای کاری پیشین گذرش به ژاپن افتاده بود و موادی که از عطاری های قدیمی آن کشورتهیه کرده بود تاثیر مثبتی به روی صورتش ایجاد کرده بود تصمیم می گیرد مدتی را به این کشور سفر کند. این سفر سرآغاز ایجاد کسب و کار ویکی در حوزه تولید محصولات مراقبت از پوست می شود.

در ژاپن، ویکی به صورت اتفاقی با خانمهای گیشا آشنا می شود و جذب روشهای سنتی مراقبت از پوست این بانوان می شود که از پوستی صاف چون نوزاد بهره مندند. با مشقت فراوان و در اوج بی پولی، مقدار اندکی از مواد را که عمده آنها آرد برنج، روغن زیتون، برگه های کاغذی و ورقهای طلای دستکوب بود را تهیه و با خود به آمریکا می آورد. با خود فکر می کند که مقداری از آنها را صرف استفاده شخصی کند و مابقی را بین در و همسایه و آشنایان پخش کند تا کسانی که دچار عارضه های پوستی مشابه هستند از آن بهره ببرند.

در ادامه به بازاریابی محصولات و مواد خود می پردازد اما در کمال تعجب، مشتری خاصی برای این ترکیبات در آمریکا پیدا نمی کند. به عبارت بهتر، به عقیده بسیاری، زیبایی آسیایی در آمریکا طرفداری ندارد و Old Fashionبه شمار می رود. اما سماجت ویکی در نهایت نتیجه می دهد و تلاشهایش در راه اندازی کسب و کارش به ثمر می نشیند. محصولات تولید شده توسط شرکت ویکی با برند تاچا اکنون یکی از پرطرفدارترین محصولات با ریشه طبیعی ساخته شده از مواد غذایی است که استفاده از آن دیگر محدود به آمریکا نیست.

این برند سرانجام توسط شرکت یونیلور به ارزش 500 میلیون دلار خریداری می شود.

داستان شکل گیری برند تاچا را به صورت کامل در اپیزود اول پادکست تاجر تعریف کرده ام که در پادایرهای کست باکس و شنوتو قابل شنیدن است.

Filter

آشنایی با رسوم گیشا

Leave a Reply